Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб Санкт Петерсбурга


ПОТВРДА УЧЕШЋА НА КОНГРЕСУ У САНКТ ПЕТЕРСБУРГУ


16.(29.) јануар 2005.
(ЧАСНЕ ВЕРИГЕ СВЕТОГА АПОСТОЛА ПЕТРА
И
СВЕТИ ПРЕПОДОБНИ РОМИЛО РАВАНИЧКИ)Грб Центра за истраживање Православнога Монархизма                        Лого Сабора Православне интелигенције


    Задовољство нам је да известимо да је (по пријему краћих апстраката) прихваћено учешће Центра за истраживање Православнога Монархизма на Мећународноме конгресу , којега организује Сабор православне интелигенције у царствујушчему граду Санкт Петерсбургу и то од 3. до 5. марта 2005. године Господње.

    Наша руска православна браћа и сестре организују и ове године речени Конгрес и то са темом: ''Православље, омладина и будућност Русије''. Конгресом ће председавати почасни преседник Сабора православне интелигенције, Његово Високопреосвештенство Архиепископ Тихвински др. Константин (Горјанов) , ректор Санктпетерсбургшке Духовне академије и Богословије, док ће копрердседавајући бити уважени доц.др. Алексеј Николајевич Швечиков, председник Извршнога одбора Сабора.

    Испред нашега Центра ће учешће у раду Конгреса узети браћа Марко Б. Димитријевић, Немања Мрђеновић и Ненад М. Јовановић. Они ће поднети своје радове на теме: ''Омладина и систем власти'', ''Православље и култура младих'' и ''Православље и безбедност Русије''.

    Ако Бог да, речени прилози раду Конгреса ће бити штампани у књизи записника, чије објављивање се очекује током лета текуће године.


Архиепископ Тихвински Константин (Горјанов)                        Др. Алексеј Николајевич Швечиков
Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер