Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netПОДСЕЋАЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


     Данас, на Дан Крсне Славе нашега Славнога Краљевскога Дома Карађорђевића, Светога Апостола Андреја Првозванога, подсећамо на једну ужасну чињеницу, која би морала да забрине свакога искренога српскога Монархисту и свакога веродостојнога Србина!
     Подсећамо Вас, наиме, да је се о Ваведењу Пресвете Богородице ове године (24.11. /4.12./ 2002.) навршило годину тужних дана од мученичке погибије нашега Утемељитеља и идејнога Оснивача! Дуго ће се памтити тужни плодови овога периода од годину дана, када два пута задрхта Земља српска и запеваше Небеса српска. Земаљска Србија постаде сиромашнија, а Небеска богатија за две светле душе српске. Нови житељи Небеске Србије постадоше двојица најзначајнијих познавалаца српскога Православнога Монархизма, млади Небојша М. Крстић, а потом и његов духовни родитељ, Епископ Будимски др. Данило (Крстић). Изгубисмо Саборце у Цркви војинствујућој, а задобисмо молитвене Заступнике у Цркви торжествујућој!
     Подсећамо и на то да је годину дана прошло од како нико од надлежних не пружа никаквога одговора на запитаност свега Богољубивога и Отачаствољубивога Српства о крајње суњивим околностима погибије Небојше М. Крстића, председника Отачаственога покрета Образ и покретача Центра за истраживање Православнога Монархизма!
     Српски православни монархисти и овога пута сведоче своје убеђење у вечити смисао Божијега Промисла и у човекољубиву Правду Његову. Заједно са нама и читав родољубиви народ српски кличе Богу Правде, који нам је свима Прва Нада, а мученички пострадаломе брату Небојши М. Крстићу и Упокојење витешке душе!
     Поново подсећамо читав род српски да Небеса српска и све Небеске Војске Светих Предака наших, неће имати милости за оне који непокајано скривају истину о пострадању Небојше М. Крстића и његових двоје сабораца, сапатника и сапутника, који уђоше у Наручје и Славу Оца нашега Саве у тој хладној ноћи уочи Ваведења Пресвете Богородице 2001. године Господње.


СА ВЕРОМ У БОГА,
ЗА КРАЉА И ОТАЧАСТВО!У Београду

О Светоме Апостолу Андреју Првозваноме
30.11. /13.12./ 2002. године Господње

Центар за истраживање
Православнога Монархизма

Ненад М. Јовановић
(директор)Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер