Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб Центра за истраживање Православнога МонархизмаПОДРШКА    Центар за Истраживање Православнога Монархизма, као организација којој је на срцу обнова и очување српскога народнога и државнога идентитета, придружује се и подржава очекивану акцију Покрета ''1389'', која се најављује за Видовдан 2005. године Господње.

    Такође, позивамо све државотворно одговорне и национално присебне појединце, медије и организације из Отачаства и расејања да и они дају свој допринос овоме Богољубивоме и отачаствољубивоме двигу наше младе браће.

    Наиме, сведоци смо да се приводи крају процес убрзанога растакања свега што је Србину Свето и честито и Миломе Богу приступачно. Ипак, наша јавност као да овога није свесна и уљуљкана је у самодовољној летаргији, која је резултат упорне медијске и политичке анестетизације српскога народа.

     Најављена акција ће, уз подршку свих нас, помоћи у отрежњењу заблуделих, охрабрењу посусталих и подстицању непокорних!

    Свака врста помоћи и подршке је добро дошла, како би прикладним плакатима било покривено што више места нашега Отачаства и како би до што већега броја људи стигла наша заједничка и једнодушна порука да је Косово било, да јесте и да ће остати српско!

    У томе смислу, позивамо Вас да се обратите браћи из Покрета ''1389'' на њихову електронску пошту: chetniks@yubc.net и да се обавестите о могућности Вашега учешћа или подршке овој видовданској акцији!

    Сетимо се великога и обавезујућега наслеђа оличенога у вредностима Косовскога Завета!

    Покажимо се достојним потомциме Светога Великомученика Кнеза Лазара Косовскога и његових Светих Витезова, ''који живе доклен Сунце грије''!О Св. Преп. Никити Исповеднику
28. мај (10. јун) 2005.
у Београду

Центар за истраживање
Православнога Монархизма

Ненад М. Јовановић

(директор)

(Објављено: ''Слобода или смрт''; Честерфилд; Митровдан 2005.; стр.6.)

Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер