Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб Санкт ПетерсбургаЦЕНТАР У ЗБОРНИКУ РАДОВА
''ПРАВОСЛАВЉЕ И ОМЛАДИНА''


Свети Преподобни Серафим Вирицки    Имамо велику част и духовну радост да известимо да је у Санкт-Петербургу управо изашао из штампе зборник радова ''Православље и омладина'' (на рускоме језику) са Међународнога конгреса ''Православље, омладина и будућност Русије'', који је одржан у царствујушчему граду Санкт-Петербургу од 18. (3.) до 20. фебруара (5. марта) 2005. године Господње.

    Зборник на 456. страна је изашао у издању Сабора Православне интелигенције, који је био и организатор Конгреса и посвећен је Светоме Преподобноме Серафиму Вирицкоме.

    Добра вест је и то да је до речене књиге могуће доћи и у pdf формату /види овде/, који је постављен на Интернет страници Рускога државнога међу-университетскога центра за религијске судије /види овде/, 25. новембра (8. децембра) 2005., о Светоме Свештеномученику Клименту Епископу Римскоме.

    Центар за истраживање Православнога Монархизма са особитим задовољством препоручује радове својих сарадника Марка Б. Димитријевића (''Омладина и систем власти''; стр.36.), Ненада М. Јовановића (''Омладина и безбедност Русије''; стр.42.) и Немање С. Мрђеновића (''Православље и омладинска култура''; стр.299.), који су такође печатани у овој књизи.

    Иначе, поменуте радове можете да прочитате и на нашему сајту и то, како у српскоме оригиналу, тако и у преводу на руски и енглески језик.


Насловна страна зборника ''Православље и омладина''


Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер