Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.net


Грб МосквеПРИЗНАЊЕ ИЗ БРАТСКЕ РУСИЈЕ

(13.(26.) децембар 2004.)
Руски Царски орао, каквога Руска хералдичка колегија користи на својим грбовницама                        Њ.Ц.В. Велики Кнез Владимир Кирилович Романов (1917.-+1992.)


   Била нам је необична част и духовно задовољство да примимо братске поздраве и Божићне и новогодишње честитке из наше братске, једноверне и једнокрвне Русије.

   Наиме, задовољство нашим радом и сајтом је изразио и Благородни Господар, Барон Валериј Павлович Јегоров, Амбасадор Краљевскога Дома Стјуарта у Русији, Витез Реда Светога Јована и Главни Хералд Светога Андреја, Руске хералдичке колегије (http://www.russiancollegeofheraldry.org).

   Уважени Благородни Барон Валериј Павлович Јегоров је показао и видно интересовање за српску хералдику о којој и сам има одређена сазнања.

   Свим нашим саборцима и сатрудницима, као и осталима којима је свестрана духовна и државотворна обнова на срцу, препоручујемо да се интерусују за рад Руске хералдичке колегије, која и нама Србима може да буде веродостојан узор у раду на обнови хералдичкога наслеђа. Иначе, Руска хералдичка колегија је обновила свој рад 1991. године Господње, под покровитељством Његовога Царскога Височанства Великога Кнеза Владимира Кириловича Романова, који је тада био глава Рускога Царскога Дома Романова.

Барон Валериј Павлович Јегоров (1950.)                        Грб Барона Валерија Павловича Јегорова


Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер