Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб Санкт ПетерсбургаЦЕНТАР ПОНОВО У САНКТ-ПЕТЕРБУРГУ

10.(23.) април 2005.


    На Дан Васкрсења Праведнога и Четвородневнога Лазара (Врбице), 10. (23.) априла 2005. године Господње, господин Јуриј Јурјевич Буличев, представник међународнога научнога Кирило-Методијевскога форума ''Словенске културе: Духовна предања и изазови савремености'', Јуриј Јурјевич Буличевнас је обавестио да је прихваћен прилог Центра за истраживање Православнога Монархизма раду овога реномиранога научнога сабрања.

    Речени скуп приређује Државни университет културе и уметности из Санкт-Петербурга у сарадњи са одговарајућим Црквеним, научним и административним телима. Одржаће се од 11.(24.) до 12.(25.) маја 2005. године Господње у царствујушчему граду Санкт-Петербургу, у седишту поменутога Университета, о чему смо већ извештавали (погледајте овде).

    Елем, Центар ће својим изванредним радом на тему: ''Проблем националне културне самобитности одређених словенских народа'', представљати господин Марко Димитријевић из Београда. Домаћини су његов рад оценили као: ''садржајан и сасвим актуелан'', тако да ће он бити представљен на самим конгресним заседањима и објављен у одговарајућим зборницима материјала са овога уваженога братскога и научнога сабрања.


Државни университет културе и уметности из Санкт-Петербурга


Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер