Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб Војвода Степе                 Грб Честерфилда


ПОБЕДИЋЕМО!Бошко Р. Маринков
    Само човек заслепљен лажним сјајем Новог Светског Поретка не жели да види и разуме све невоље српског народа које су све погубније за овај христољубиви род. Међутим, причати и писати о проблемима, а не решавати их, исто је што и констатовати узрок болести и оставити пацијента да сконча свој живот. Нажалост, то је наш највећи проблем. Сви смо паметни и сви знамо боље од других. Због своје гордости и самољубља доспели смо у ситуацију да свако гледа своје интересе или служи туђим. Саборност српског народа не постоји и све то иде на руку осведоченим српским непријатељима. Докле ће, по речима песника Момира Лазића: „Србин Србину бити највећи хрват“ то само Господ Бог зна. Нажалост проблема и невоља је све више а времена скоро и да немамо.

    Крчећи пут ка духовно болесној Европи ми као народ нестајемо у вртлогу који се зове демократско отворено (болесно) друштво. Чекајући донације са трулог Запада духовно-национални инвалиди окрећу своју безумну главу од мајке Србије која у пепелу и вапијућим гласом дозива све Србе и Србкиње у помоћ. Зато смо ми за победу, јер само луд човек жели пораз и нестанак своје нације са светске позорнице. До победе овај народ не може доћи преко ноћи, јер за такво прегнуће потребно је много више времена, труда, вере и наде. Уз Божију милост која је неописива и уз молитвено заступништво србских Светитеља на крају ове драме победеићемо.

    Али! Када признамо да смо народ од људи напуштени, а да нам је једини и нјјачи савезник Господ Бог, успећемо! Када се покајемо и признамо сва своја сагрешења, успећемо! Када нам цваки Србин буде био брат у Христу, успећемо! Када схватимо да бити Србин значи бити слуга Богу и роду, успећемо! Када погледамо србским очима и видимо да се иза „сјаја“ масонске Европе крију гној и пепео, успећемо! Када схватимо да само својим трудом можемо изградити здраву србску државу, успећемо! Када јасно кажемо да смо Срби, а не грађани, Југословени или Европејци, успећемо! Када се вратимо србским вредностима и одбацимо америчку некултуру, успећемо! Када схватимо да због наших Светих Предака и будућих потомака морамо успети – ПОБЕДИЋЕМО!ЗА КРАСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!Центар за истраживање
Православнога Монархизма
Бошко Р. Маринков
(секретар)

(Објављено:“Србско преображење“бр.8.; Србска православна омладина Војвода Степе; Војвода Степа; фебруар 2002.;стр.4. и „Слобода или смрт“ бр.240.; Удружење бораца Краљевске југословенске војске „Дража Михаиловић“; Честерфилд; Митровдан 2002.; стр.7.)

Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер