aristokratija
Грб Краљевине Србије Грб Центра
ПОЧЕТНА
О НАМА
СИМВОЛИ
Грб
Застава
Слава
АКТИВНОСТИ
Документи
Саопштења
Трибине
Медији
Најаве
РИЗНИЦА
Извори
Мисли
Истраживања
Разно
НОВО(мапа)
ЛИНКОВИ

064/ 201 27 26
czipm@yubc.netГрб града Београда


ПОСТОЈИ ЛИ ДАНАС СРПСКА АРИСТОКРАТИЈА ?
Грб Српскога Краљевскога Дома Карађорђевића
Његово Краљевско Височанство Кнез Александар (Павлов) Карађорђевић    Злогласна београдска телевизијска станица ТВ Б92 ускоро ће емитовати интересантну емисију из програма ''Ово Вас још нисам питала'', који уређује и води госпођа Мирјана Бобић-Мојсиловић.

    Наиме, премијерно у петак 28. маја (10. јуна) /у 20:00 часова/, а репризно у суботу 29. маја (11. јуна) 2005. /у 14:00 часова/, овај програм ће се бавити темом да ли и данас постоји веродостојна српска Аристократија.

Његово Високоблагородијe Гроф Радован Дудварски     Ако Бог да, тада ћемо моћи да чујемо ставове по овоме питању, између осталих, и Његовога Краљевскога Височанства Кнеза Александра (Павловога) Карађорђевића, као и Његовога Високоблагородија Грофа                                                            Радована Дудварскога.

    Без обзира (а можда и баш због тога) што се ова емисија емитује на овој србофобној станици и што можемо да предпоставимо каквога карактера ће бити остали саговорници – верујемо да ће имати шта да се чује.

    Ову нашу наду темељимо управо на чињеници да ће гостовати и имати ретку прилику да нам се јавно обрати и доајен нашега Краљевскога Дома, Његово Краљевско Височанство Кнез Александар (Павлов) Карађорђевић.Грб Грофова Дудварских


Српска Православна Црква

Епархија Рашко-Призренска - најновије информације са Косова - сведочења о терору над Србима

Принц Александар Карађорђевић

Кнез Александар Карађорђевић

Иконографска радионица Павловић
веб мајстор Преузмите банер Преузмите банер